SKOGEN skjortor.

Nu börjar vi med SKOGEN skjortor och som förut finns också jaktmärkena Hubertus och Jagdhund. Även Jakt DAM kommer att utvecklas med fler produkter från SKOGEN, Thermo FUNCTION och HUBERTUS.

Reakto herrkläder Unika varumärken från Europa

ERBJUDANDE!

När Du köper flera exemplar samtidigt av vissa varor kan du få stegrande mängdrabatt.

På sidan mängdrabatt listas flera produkter som ger dig bättre styckpris när Du slår till och köper några fler av samma storlek av våra Premiumprodukter från JANUS och LEO KÖHLER

  • JANUS är kvalitetsledande tillverkare av underplagg i merinoull och varje steg i produktionen sker i den norska fabriken i Espeland utanför Bergen och är populära bland åtskilliga yrkesgrupper. En gång Januskalsonger – alltid Januskalsonger, säger militärer, poliser , brandmän, elektriker. Ullen är nämligen brandsäker och naturligt antibakteriell.
  • Jordnära, organisk känsla. Kvalitet som tål att användas.
  • Hållbar kvalitet. Både JANUS och LEO Köhler har funnits längre än de flesta andra märken
  • LEO KÖHLER tillverkar Bundeswehrs långkalsonger och undertröjor av bomull – de är också mycket uppskattade i hela Europa.

KOLLA KAVAJERNA!

Luis Trenker-kavajer.

REAKTO är den ende återförsäljaren i Norden av Luis Trenker-kavajer. Tillverkningen sker i Italien och råvarorna härstammar också därifrån eller EU-länder. Framförallt är det de prestigestarka och traditionsfyllda italienska väverierna som är förklaringen till Luis Trenkers försäljningsframgångar och kavajernas höga kvalitet och långa livscykel. Namnet Luis Trenker är en hedersbetygelse till filmregissören Luis Trenker från Sydtirol och dess tysktalande invånare. Kavajerna från Luis Trenker är av klassiskt snitt och står för tidlös manlighet – till skillnad från snabbkonsumtionsmodet i citybutikerna.

Experter på Lodenbeklädnad.

Oavsett om du är jägare eller bara tröttnat på amerikanska jeans så har du upptäckt lodenets kvalitetsegenskaper och i kombinationen med den klassiska designen är det också uppenbart en identitetsframhävande klädsel som mörks i mängden. Hos Reakto finns jaktkläder i loden från Jagdhund och Hubertus. Dessa plagg är verkligen klimatsmarta i ordets rätta bemärkelse. Alla har nog lärt sig att fårullens naturliga egenskaper ger ett ypperligt kroppsklimat som ventilerar ut fukt och håller värme, att det dessutom är brandsäkert och gör att varken bakterier eller svamp trivs har faktiskt räddat människoliv genom årtusendena. Tygets styrka och smutsavvisande effekt samt förmågan att ventilera fukt geren omtalat självrengörande egenskap t alla slags ulltyger där fårullen överstiger 80% . Merparten av våra jaktkläder är det dock 100 % ull i lodenet, alternativt inblandning av fem procent kamel- eller alpackaull. Läs om respektive plagg.

ECOSYSTEM

Militär kvalitet från LEO KÖHLER.

Hos LEO KÖHLER är det framför allt byxorna och underplaggen vi tycker är så bra. Militär kvalitet med långvarig produktionshistorik talar starkt för LEO KÖHLERs byxor, de är i flera varianter riktigt snygga och bättre än vanliga civildesignade byxor. LEO KÖHLERs kläder motsvarar helt enkelt vår slogan ”Kläder för vuxna män”.
I vår webbutik finne du även MIL-TEC-produkter, men vår prioritet är att tillhandahålla LEO KÖHLER-artiklar jämte de olika jaktmärkena, gemensamt är att kvalitet och känsla är oöverträffat hög!

Hos Reakto kan du köpa kläder av hög kvalitet med miljövänlig profil och tillverkade under anständiga arbetsförhållanden.

Reakto arbetar med varumärken som företräder en viss smak och karaktär. Varumärkena har i hög andel eller uteslutande all tillverkning i Eiropa.