Nöjd-kund-bilder

Nöjd-kund-bilder

Här visar vi foton som nöjda kunder har skickat in. Inspireras och se närmare på några av plaggen de handlat hos Reakto.

December 2022
Patrik i Staffanstorp, Skåne åkte skridskor med sina LEO KÖHLER bergsjägarbyxor och JD Jaktstrumpor:

”Klassiskt sportigt, även för kyrkogång och högtidligheter jag brukar gå på”.

September 2022.
Robert i Ljungskile, Bohuslän köpte en MIL-TEC Bush hatt med mera.
– Hatten var skön i sommarsolen och det blev även t-shirtar och en del kalsonger jag gillar.

robert-ljungskile-vid-bunker_optimized
robert-ljungskile_optimized

December 2020.
Henrik i Hälsingland köpte en Parka Pilotjacka MIL-TEC. US FLIEGERPARKA N3B TEESAR® som utvecklats av den amerikanska militären, håller både värmen, skyddar mot stark isvind och är vattenavvisande.
Henrik bär på fotot även Leo Köhlers Fodrade byxor BW moleskin svart.
– Bra byxa!

Maj 2021
Bastian i Kalmar iklädd sina LEO KÖHLER Kommando-Feldbluse och KSK Einsatzkampfhose Concamo grön.

”Så jag är väldigt nöjd med kläderna, enkla att röra sig i, camouflaget funkar prima!”

Bastian i Kalmar

Bastian i Kalmar återrapporterar sina erfarenheter av sina LEO KÖHLER-kläderna

”Kläderna sitter prima. I samtliga situationer har camouflaget funkat prima och i vissa situationer har vänner inte märkt av mig alls när de gått förbi ens på 5 till 10 meters håll. Så jag är väldigt nöjd med kläderna, de är enkla att röra sig i, är aningen stora som tidigare sagt, men nu när jag krupit, lagt mig ner och dylikt så har det bara hjälp mig att kunna göra så utan att det stramar åt eller fastnat. Knäskydden var aningen styva men nu när de har börjat användas funkar de riktigt bra och börjat forma sig efter mitt ben, det dämpar bra och täcker stor yta.
Cammot är väldigt effektiv och vackert, de vänner jag har visat det för har lovprisat CONCAMO-mönstret och dess effektivitet. Vid flertalet tillfällen har folk kommenterat hur bra camouflaget ser ut eller hur bra det funkar tills jag rör mig. Har även fått kommentaren att när jag står stilla på en grusstig så såg min vän mig inte på 50 meter+.”

Juni 2020.
Mikael i Göteborg investerade i en Luis Trenker Sandro pique-kavaj.
– Bekväm må jag säga!

Mars 2022.
Reinhardt Stockholm med en MIL-TEC jacka.

Happy customer MIL-TEC jacka Parka
Nöjd kunde med MIL-TEC-jacka
Nöjd kund med MIL-TEC jacka Parka

Januari 2021.
Freddan i Uddevalla var mycket nöjd över Squad-kängans passform:
– Bra kängor! Varmt och gött! Mer MIL-TEC-grejer om jag får önska.

0
0
Varukorgen
Varukorgen är tomFortsätt handla